Το καλάθι μου

ΣΥΝΟΛΟ: {{order.final_cost}}
Τηλεφωνικές παραγγελίες 210-4080220
Δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 49€
Ασφαλείς Συναλλαγές

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα λειτουργεί σε πλήρη εναρμόνιση και συμμόρφωση με τις επιταγές του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της ελληνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας ως προς το σεβασμό των Προσωπικών Δεδομένων των Πελατών.

Όροι και προϋποθέσεις Χρήσης

Στους όρους και προϋποθέσεις χρήσης της ιστοσελίδας του ηλεκτρονικού μας καταστήματος περιγράφονται: οι όροι χρήσης της ιστοσελίδας, η διαδικασία συλλογής των προσωπικών δεδομένων των πελατών καθώς και η χρήση των δεδομένων αυτών από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Χρήστης της ιστοσελίδας μας χαρακτηρίζεται όχι μόνο αυτός που την επισκέπτεται με σκοπό να αγοράσει προϊόντα αλλά και ο απλός περιηγητής της.  

Πελάτης του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρείται όποιος προχωρά σε εγγραφή για να προβεί σε μια αγορά,καθώς και αυτός που αγοράζει χωρίς εγγραφή οπότε χαρακτηρίζεται Επισκέπτης.Ο χρήστης της ιστοσελίδας εγγράφεται ως πελάτης μέσω της επιλογής «Δημιουργία Λογαριασμού» και επιπλέον θα πρέπει να συμπληρώσει στην ειδική θέση της ιστοσελίδας το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης.

Αφότου η εγγραφή του καταστεί επιτυχής, ο πελάτης αξιοποιώντας τις δυνατότητες που του παρέχει η ιστοσελίδα μας δύναται :

Να βλέπει τις αγορές που έχει πραγματοποιήσει αλλά και τις παραγγελίες προϊόντων τις οποίες μέχρι την ολοκλήρωση τους θα μπορεί να τροποποιεί. 

Να πληρώσει, μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας,επιλέγοντας μία από τις δυνατότητες πληρωμής που έχει ορίσει η ιστοσελίδα.

Να βλέπει την διαδρομή εκτέλεσης της.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα μας έχει τη δική του πολιτική τιμών,όρους εξόφλησης, διάθεσης και παράδοσης των προϊόντων που εκθέτει. 

Ο πελάτης, όπως και ο επισκέπτης της ιστοσελίδας μας,από τη στιγμή που εισέρχεται σε αυτή θα πρέπει να αποδεχτεί ανεπιφύλακτα όλους τους παρόντες όρους χρήσης αλλά την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. 

Αυτονόητο τυγχάνει ότι η ιστοσελίδα μας διατηρεί το δικαίωμα μονομερούς τροποποιήσεως των παρόντων όρων χρήσης της, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση των πελατών της. 

Τα στοιχεία που συλλέγονται κατά την εγγραφή του πελάτη είναι : Όνομα, Επίθετο, Διεύθυνση, Τ.Κ., Πόλη- Περιοχή, Χώρα, Τηλέφωνο, e-mail και σε περίπτωση που ζητείται έκδοση τιμολογίου επωνυμία εταιρείας, δραστηριότητα, ΑΦΜ και Δ.Ο.Υ.

Τα παραπάνω στοιχεία είναι απαραίτητα για την άρτια και έγκαιρη εκτέλεση της παραγγελίας του Πελάτη σε συνεργασία με τις μεταφορικές εταιρείες. 

 

Αυτόματα Καταγεγραμμένες Πληροφορίες

Ο διακομιστής (web server) της ιστοσελίδας μας με βάση την κατασκευαστική του προδιαγραφή αλλά και τα όσα ισχύουν στο διαδίκτυο καταγράφει αυτόματα κάποιες πληροφορίες. Οι λόγοι της καταγραφής σχετίζονται με:

έγκαιρη διάγνωση κι αυτόματη επίλυση προβλημάτων

συλλογή δημογραφικών πληροφοριών

επιτυχής διαχείριση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος

Οι πληροφορίες αυτές είναι ανώνυμες (δεν είναι προσωπικά προσδιορίσιμες) και περιέχουν τις I.P. διευθύνσεις  των πλοηγών (browsers) που επισκέπτονται το ηλεκτρονικό κατάστημα, την ημέρα και ώρα που έγινε η επίσκεψη και άλλες (πάντοτε) μη εξατομικευμένες προσδιορίσιμες πληροφορίες.

 

Υποχρεώσεις Πελάτη

Ο Πελάτης του ηλεκτρονικού καταστήματος υποχρεούται:

Να μη χρησιμοποιεί την ιστοσελίδα μας για τη διενέργεια πράξεων, οι οποίες μπορούν να έχουν ως αποτέλεσμα  την άσκηση ποινικής διώξεως ή την εκκίνηση οποιασδήποτε αστικής ή διοικητικής διαδικασίας εναντίον μας,για πράξεις,που ενδεικτικά αλλά όχι αποκλειστικά περιγράφονται στον Ποινικό Κώδικα,σε Ειδικούς Ποινικούς Νόμους καθώς επίσης και στις σχετικές διατάξεις ή οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών,της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και οποιασδήποτε άλλης Δημόσιας ή Διοικητικής Αρχής και Υπηρεσίας.

Να μην παραβιάζει οποιασδήποτε μορφής Πνευματικά Δικαιώματα τρίτων.

Να τηρεί πιστά τους  ισχύοντες κάθε φορά όρους χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος μας καθώς επίσης και τους εκάστοτε ισχύοντες κανονισμούς προστασίας προσωπικών δεδομένων των πελατών και χρηστών(επισκεπτών)αυτού.

Να παρέχει τα πλήρη και αληθή στοιχεία της ταυτότητας του κατά τη διαδικασία της εγγραφής του ως πελάτη και να ενημερώνει κάθε φορά αυτά σε περίπτωση μεταβολής τους. Στην περίπτωση που διαπιστωθεί ανακρίβεια των στοιχείων εγγραφής του πελάτη, το ηλεκτρονικό κατάστημα μας έχει το δικαίωμα να απενεργοποιήσει άμεσα το λογαριασμό του  ενημερώνοντάς τον σχετικά.

Να διατηρεί μυστικά και να μην αποκαλύπτει σε τρίτους το μοναδικό αναγνωριστικό όνομα και τον κωδικό πρόσβασής του(username,password) στην ιστοσελίδα μας.Υποχρεούται επίσης να ενημερώνει ΑΜΕΣΑ το ηλεκτρονικό κατάστημα μας με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@luckypharmacy.gr, για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του κωδικού και του συνθηματικού του. Εάν το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν έχει προηγουμένως ενημερωθεί σχετικά δε φέρει καμία ευθύνη για μη εξουσιοδοτημένη χρήση του κωδικού       πρόσβασης και του αναγνωριστικού ονόματος των πελατών του.

Να παρέχει ορθά και αληθή Στοιχεία Πληρωμής και Παράδοσης για τις παραγγελίες που πραγματοποιεί.

Σύμφωνα με την Οδηγία 2013/11/ΕΚ, η οποία ενσωματώθηκε στην Ελλάδα με την ΚΥΑ 70330/2015,προβλέπεται πλέον και η δυνατότητα ηλεκτρονικής επίλυσης καταναλωτικών διαφορών με τη διαδικασία Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών (ΕΕΔ - Alternative Dispute Resolution) στο σύνολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης    Εάν ο πελάτης έχει οποιοδήποτε πρόβλημα με αγορά που πραγματοποίησε από την ιστοσελίδα μας μπορεί    να κινήσει την διαδικασία ΕΕΔ δια μέσου της ενιαίας πανενωσιακής πλατφόρμας για την ηλεκτρονική επίλυση διαφορών (πλατφόρμα ΗΕΔ) διαθέσιμη στο https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=mam.home.chooseLanguage. Επίσης μπορεί να επικοινωνήσει με το Ευρωπαϊκό Κέντρο Καταναλωτή Ελλάδας, στο +30 2106460284, +30 2106460784 ή με email στο info@eccgreece.gr.

Τροποποιήσεις των παρεχόμενων υπηρεσιών

Το ηλεκτρονικό κατάστημα μας διατηρεί το δικαίωμα χωρίς προειδοποίηση, να τροποποιεί τις  υπηρεσίες που παρέχει ή και να διακόψει την παροχή τους προσωρινά ή μόνιμα. Ο πελάτης τους παρόντες όρους χρήσης  κάθε φορά που κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος, θεωρείται ότι τους έχει αποδεχτεί ανεπιφύλακτα και αναγνωρίζει  ότι το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν φέρει ευθύνη απέναντι στο Πελάτη για οποιαδήποτε τροποποίηση,αναβολή ή διακοπή παροχής της υπηρεσίας.

 Να σημειωθεί ότι το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα δύναται  ανά πάσα στιγμή να προβαίνει σε αλλαγές στις εικόνες των προϊόντων. 

Κατά την ανταλλαγή πληροφοριών από τη χρήση των υπηρεσιών του, το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία προκληθεί στον Πελάτη προερχόμενη από απώλεια ή καθυστέρηση λήψης ή μη λήψη ή αλλοίωση δεδομένων και επίσης δεν υποκαθιστά ούτε διαδραματίζει ρόλο επαγγελματία υγείας.Οι πληροφορίες για τα προϊόντα του ηλεκτρονικού καταστήματος δεν αποτελούν και δεν αντικαθιστούν οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή και γενικά οποιαδήποτε συμβουλή οποιουδήποτε επιστήμονα υγείας   (π.χ. διαιτολόγου,διατροφολόγου κλπ.). Τα προϊόντα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος δεν προορίζονται για την πρόληψη,τη διάγνωση ή τη θεραπεία ασθενειών. Το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές.

Το υλικό, το περιεχόμενο και οι ισχυρισμοί των διαφημιστικών καταχωρήσεων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία και ευθύνη των εταιριών που διαφημίζουν τα προϊόντα τους. Δεν προσφέρουμε καμία εγγύηση, έγγραφη ή μη άμεση ή έμμεση,σχετικά με την ακρίβεια και την ορθότητα των πληροφοριών που παρέχονται από τον διαδικτυακό μας τόπο. Αποποιούμεθα κάθε εγγύηση,ρητή ή σιωπηρή,άμεση ή έμμεση,περιλαμβανομένων των σιωπηρών εγγυήσεων ποιότητας ή καταλληλότητας για ορισμένους σκοπούς. Για όλα τα ηλεκτρικά προϊόντα ισχύει ότι η απόδειξη είναι και η εγγύηση του καθενός προϊόντος.Σε περίπτωση μη σωστής λειτουργείας ή κάποιας βλάβης δεν φέρουμε ευθύνη και ο καταναλωτής απευθύνεται άμεσα στην αντίστοιχη εταιρία.

Ο καταναλωτής μπορεί να ασκήσει το δικαίωμα της υπαναχώρησης 14 ημέρες από την παραλαβή της παραγγελίας του και να ζητήσει επιστροφή χρημάτων και όχι απαραίτητα νέα παραγγελία, χωρίς να αιτιολογήσει την επιστροφή. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε παρακάτω:
https://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/shopping/guarantees-returns/index_el.htm
Ο έμπορος οφείλει να επιστρέψει τα χρήματα εντός 14 ημερών από την παραλαβή της αίτησης ακύρωσης. Ωστόσο, μπορεί να καθυστερήσει να επιστρέψει τα χρήματα εάν δεν λάβει τα προϊόντα ή απόδειξη για την επιστροφή τους.
Στα χρήματα που θα επιστραφούν πρέπει να περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής που πληρώθηκαν από τον καταναλώτή για την αγορά. 

ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ Ι.Κ.Ε

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 71 ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ

ΑΦΜ 801271592

ΔΟΥ Ε ΠΕΙΡΑΙΑ

Γ.Ε.Μ.Ι 153196309000

ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2104080220